Црвени" Ерли Лори" трешња

Штампа
Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

tresnja early loryТрешња (Primus avium)

Црвени" Ерли Лори"

Плодови су крупни, тамноцрвени а месо, сочно слатко и ароматично.

Рађа обилно.

Сазрева у другој половини маја.

Саднице
Цена:
500 дин

Tags: